JLM Valve Saver Fluid 5 liter – Bescherming voor kleppen en klepzittingen

 43,09

SKU J01270EN
Add to wishlist

Beschrijving

Details

JLM Valve Saver Fluid 5 liter – Optimale bescherming en reiniging van kleppen en klepzittingen voor LPG en benzine motoren

JLM Valve Saver Fluid beschermt en reinigt effectief de in- en uitlaatkleppen en klepzetels van voertuigen die op LPG rijden. Deze vloeistof werkt ook als een loodvervanger in oudere motoren, waardoor uw motoren langer meegaan zonder storingen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Beschermt, reinigt en koelt kleppen en klepzittingen
  • Geschikt voor bijna alle merken valve saver kits
  • Reinigt het brandstof- en injectiesysteem
  • Vermindert uitstoot van schadelijke stoffen
  • Brandstofbesparend

Voorkom storingen en hoge reparatiekosten met JLM Valve Saver Fluid. Autogas heeft geen smerende bestanddelen zoals benzine, wat leidt tot meer slijtage aan de motoronderdelen. JLM Valve Saver Fluid biedt de juiste smering en koeling om overmatige slijtage te voorkomen en de levensduur van de motor te verlengen.

Gebruik:
JLM Valve Saver Fluid kan alleen worden gebruikt in combinatie met een doseersysteem. De aanbevolen dosis is 50 ml vloeistof per 50 liter brandstof. Dit product is geschikt voor gebruik in de meeste gangbare doseersystemen en is veilig voor alle soorten voertuigen.

Zoekwoorden:
JLM Valve Saver, Valve Saver Fluid, klepbeschermer LPG, loodvervanger motor, bescherming kleppen gasmotoren, autogas additief

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.